Talent and Development Program
ASAPCLOUD.

Wat heeft ASAPCLOUD jou te bieden?

We geloven in persoonlijk contact en hebben een platte organisatiestructuur met een informele sfeer. We willen weten wat jou motiveert en waar je ambities liggen. En geven je graag de vrijheid en het vertrouwen wat je als professional nodig hebt om te excelleren.

Middels het ASAPCLOUD Talent Development Program kan jij je verder ontwikkelen op een manier die jou het beste past.

ASAPCLOUD Talent Development Program (ATDP)

We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Het hoge kennisniveau en specialisme is namelijk wat ASAPCLOUD typeert. En daarom investeren we graag in jouw certificeringen en trainingen! Het ATP is de uitgelezen kans om jezelf verder te ontwikkelen. Het is een programma dat aansluit op jouw persoonlijke groei en ambities.
Rekening houdend met de innovaties van het moment, stel je op basis van jouw wensen samen met onze studiebegeleider een persoonlijk plan op; jouw Development Path. Een path dat zo is opgesteld dat het absoluut haalbaar is. Er zijn verschillende mogelijkheden voor zowel je studierichting (bijv. Azure, Microsoft 365 of Security) als studiefaciliteiten. Wij verzorgen altijd je studiemateriaal en examenkosten. En hoewel je path individueel is, doorloop je het opleidingstraject samen met collega’s, zodat we elkaar kunnen aanmoedigen en helpen waar nodig.
Bij het positief afronden van je Development Path kan je bovendien achievements verdienen. Zo kan je je carrière ook een financiële boost geven!

ASAPCLOUD Talent Development Program (ATDP)

Ook in een seniorfunctie in de IT is het van belang dat je jezelf blijft ontwikkelen. Daar investeren wij graag in! Het ATDP staat dan meer in het teken van Development. Zo kan je jezelf ook ontwikkelen op andere vlakken dan de Microsoft certificeringen, zoals je soft skills. Denk hierbij aan presentatietechnieken, management skills of bijvoorbeeld coaching. Samen met onze studiebegeleider stel je op basis van jouw wensen een persoonlijk plan op; jouw Development Path. Je path is SMART en kan verschillende opleidingen en/of (master)classes bevatten. Jij bepaalt je eigen studiesnelheid en wij voorzien je van studiemateriaal én de tijd die je nodig hebt om te studeren. En hoewel je path individueel is, doorloop je het opleidingstraject altijd samen met collega’s, zodat we elkaar kunnen aanmoedigen en helpen waar nodig. De kosten voor je studie, trainingen en examens zijn voor onze rekening. Bovendien kan je bij het positief afronden van je Development Path achievements verdienen. Zo kan je je carrière ook een financiële boost geven!