ATP & ADP
ASAPCLOUD.

Wat heeft ASAPCLOUD jou te bieden?

We geloven in persoonlijk contact en hebben een platte organisatiestructuur met een informele sfeer. We willen weten wat jou motiveert en waar je ambities liggen. Want we geven je graag de vrijheid en het vertrouwen wat je als professional nodig hebt om te excelleren.

ASAPCLOUD biedt je gedegen opleidings- en ontwikkelingstrajecten aan, het ASAPCLOUD Traineeship Program & het ASAPCLOUD Development Program, met intensieve trainingen op hoog niveau. Programma’s die aansluiten op de ontwikkeling en groei die jij wil gaan maken.

ASAPCLOUD Traineeship Program (ATP)

We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Het hoge kennisniveau en specialisme is namelijk wat ASAPCLOUD typeert. En daarom investeren we graag in jouw certificeringen en trainingen! Het ATP is de uitgelezen kans om jezelf verder te ontwikkelen. Het is een programma dat aansluit op jouw persoonlijke groei en ambities.
Rekening houdend met de innovaties van het moment, stel je op basis van jouw wensen samen met onze studiebegeleider een persoonlijk plan op; jouw Development Path. Er zijn verschillende mogelijkheden voor zowel je studierichting (MCSA of MCSE-certificering) als studiefaciliteiten. Studeer je bijvoorbeeld liever zelf vanuit een boek, klassikaal of voel jij je beter bij een 1 op 1 training van een MCT-er? Wij voorzien je van het benodigde studiemateriaal én de tijd die je nodig hebt om te studeren. Je path is zo opgesteld dat het absoluut haalbaar is. Je bepaalt uiteraard je eigen studiesnelheid. En hoewel je path individueel is, doorloop je het opleidingstraject altijd samen met collega’s, zodat we elkaar kunnen aanmoedigen en helpen waar nodig. De kosten voor je opleiding en examens zijn voor onze rekening. Bij het positief afronden van je Development Path kan je bovendien achievements verdienen. Zo kan je je carrière ook een financiële boost geven!

ASAPCLOUD Development Program (ADP)

Ook in een Seniorfunctie in de IT is het van belang dat je jezelf blijft ontwikkelen. Daar investeren wij graag in! Het ADP staat in het teken van Development. Binnen dit traject kan je jezelf ook ontwikkelen op andere vlakken dan de Microsoft certificeringen, je soft skills. Denk hierbij aan presentatietechnieken, management skills of bijvoorbeeld coaching. Samen met onze studiebegeleider stel je op basis van jouw wensen een persoonlijk plan op; jouw Development Path. Je path is SMART en kan verschillende opleidingen en/of (master)classes bevatten. Jij bepaalt je eigen studiesnelheid en wij voorzien je van studiemateriaal én de tijd die je nodig hebt om te studeren. En hoewel je path individueel is, doorloop je het opleidingstraject altijd samen met collega’s, zodat we elkaar kunnen aanmoedigen en helpen waar nodig. De kosten voor je studie, trainingen en examens zijn voor onze rekening. Bij het positief afronden van je Development Path kan je bovendien achievements verdienen. Zo kan je je carrière ook een financiële boost geven!